sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Elämän tarkoitus - kaamoksen karkoitus?

Kaamoksen karkoitusta voi ainakin yrittää oheisilla sukilla: Väri on lievästi sanottuna pistävä (kuva latistaa turkoosin vihreäksi), mutta jospa väriterapia auttaisi myös varpaiden verenkiertoon?

You can of course try to brighten up your dull november days with the socks like this: The color is quite bright ( in the photo the turqoise is transformed to green). but perhaps the color therapy could help to toes blood circulation?


Hienosti on langanpätkät jääneet näkyviin. Nyt ne on jo päätelty  :-)
In the photo the yarnends are nicely visible. They are not there anymore :-)
Lankana Colinette Jitterbug jämiä, koko n. 41. Varpaista ylöspäin, ADDI 2.25mm
Yarn is from Colinette; Jitterbug 2 colorways, size about 41, needles ADDI 2.25mm, toes up

Olin eilen Tampereella messuilla, kuten suurin osa Suomea, ainakin ajoittain tuntui siltä. Mukava oli kierrellä, mutta vähän jäi sellainen olo, että ihan samat messut oli jo viime vuonna.... . Nykyään kun internetistä näkee mitä alalla tapahtuu ja melkein kaikki liikkeet toimivat myös verkossa, niin messuille ei ole oikein funktiota minulle enää. Mitään oikein uutta ei ole käsityörintamalla ilmeisesti tapahtunut mennen vuoden aikana. Nyt tuntuu, että taidan jättää ensi vuoden väliin. Ainakaan ensi viikonlopun Helsingin messuille en ole menossa

Yesterday I visited the craft fair in Tampere. It was nice to browse, but I cannot help the feeling, that the fair was the same as last year.... Today, when you can see what is in the air easily from internet and almost all suppliers work there too, I don't see so big meaning of the fair to me anymore. Nothing new seems to have happened during the past year. Now I think I will skip the fair next year, and definitely not going to the Helsinki fair next weekend.

Mutta kutominen jatkuu. Kuvia päivänvalon ja kamerani kohdatessa.

But knitting goes on. Photos when daylight and my camera meet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti