torstai 25. elokuuta 2011

Tilanne 25 elokuuta

Kun ei ole valmista, niin esitellään etenemistä. Olkaatten hyvät:

Vasemmassa laidassa KyJy 6: Villatakki Silke Tweedistä. Aivan erityisen tylsää kudottavaa, pelkkää sileää aina vaan. Katselen samalla tietokoneelta Criminal Mindsin vanhoja kausia, joten tämä etenee siinä sivussa.
KyJy 20: Sukat Zauberball Olive. Kantapään ohi on jo menty, voiton puolella siis.
KyJy 21:Sukat pastellivärityksellä:Kantapäät tehty. Edessä olisi pitkät varret
KyJy 7: Lila puuvillatoppi: takakappale edistynyt kainalokavennuksiin.
KyJy 17: Villatakin hihat loppusuoralla. Lankakin riittää, mutta kaikki kerät tarvitaan. Tänään saan valmiiksi, ja voin siirtyä pohtimaan pingotusta ja ompelemaan huppua kasaan. Tavoitteena olisi saada tämä raportoitua valmiiksi tällä viikolla.
Viime viikonloppuna iski aikataulupaniikki, josko ehdin kaikki työt saada ajoissa valmiiksi vai en. Laitoin kaikki KyJyt järjestykseen ja laadin aikataulun. Jos joka viikko saan yhden valmiiksi, on jouluna kaikki tehty, ja vähän on vielä reserviä. Kyllä se ihan realistiselta tuntuu tällä hetkellä. Paljon ei kyllä ole varaa eksyillä Sukkasadon syövereihin tai saada uusia inspiraatioita.

Onhan käsityöelämää KyJyn ja sukkasadon jälkeenkin, onhan? Ihan siltä varalta että on, tein hankintoja:

Lidlistä lankaa peittoa varten. Tuota tummanharmaata on lisää kuvan ulkopuolella, siitä tulee taustaväri. Lisäksi kaivan varastoistani sekaan kasan valkoisia, vaaleanpunaisia,
syreeninliloja ja vihreitä jämiä, ja tällä hetkellä suunnittelen malliksi afrikkalaisia kukkia. Mitään virkkuuta ei ole nyt kesken, mutta aloitan kunhan kerkiän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti