tiistai 28. kesäkuuta 2011

KyJy etenee

Kun alkuun pääsin, niin ihan helppo näitä uusia töitä on laittaa käyntiin:
KyJyt 5-7, olkaa hyvät:

#5:Huivi Moda 2010/5: Lanka Austermann Kid Silk. Nämä pitkänmalliset on ihania käyttää, mutta kohtuullisen puuduttavia tehdä. Josko tässä tempauksessa tulisi valmiiksi asti.

#6: Samasta lehdesta villatakki. Tätäkin olen vilkuillut jo jonkin aikaa. Lankana Silke Tweed.
Tosi ikävä kutoa, kun ei "solju" vaan jokaikinen silmukka pitää "tehdä erikseen".#7: Lila puuvillatoppi Moda 2009/4.
Tähän malliin heräsin vasta kun siskoni kertoi neulovansa tästä mallista. Ilmeisesti tuo oranssi väri oli tökännyt sen verran voimallisesti, etten muistanut koko mallin olemassaoloa.
Lankana HjerteGarn Diamond cotton 8/4, ja puikoilla no 3 väkerretään. Merseroitu puuvillalanka käy aika tavalla sormille, joten tämä ei ihan pikapuoliin valmistu, kun tämä etenee muiden töiden väleissä.
Huomasin tuossa aamulla saman minkä moni muukin on jo huomannut: puikot uhkaavat loppua. Vastoin tapojani en tarttunut helpoimpaan ratkaisuun enkä mennyt oikopäätä Vuorelman sivuille ja klikannut itselleni uutta neulontavälineistöä, vaan syvennyin muutaman tunnin ajan keskeneräisten perkaamiseen. Löytyihän sieltä yhtä ja toista purettavaksi kelpaavaa. Nyt on taas puikkoja, joskin lankavarastoon palautui taas vastaavasti grammoja. No, aina ei voi voittaa :-)

Ja nyt Dropsin sivuille tutkailemaan ehdokkaita KyJyn jatkopaikoille. Kohta joutuu jo karsimaan, positiivinen ongelma siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti