sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Ensimmäinen sato hillokellariin

Eilen illalla sain valmiiksi ensimmäiset sukat hillokellariin, ja tänään oli onneksi siedettävä sää jotta valokuvankin sain otettua:

Malli/Model:  Ken söi kesävoin by Ilona Korhonen
Lanka/Yarn: Admiral, ostettu Titityystä
Puikot/Needles: Addi pyörö 2.25mm
Ja jälleen kerran hieman sovelsin mallia: tein varpaista ylöspäin, tiimalasikantapään ja vartta jatkoin niin kauan kuin lankaa riitti. Koska kudon kaikki sukat magic-loopilla, langan saa käytettyä tällä lailla hyvinkin tarkasti.
Täm sopii minulle parhaiten, koska varpaani palelevat aina, ja pitkät sukanvarret ovat siis tarpeeseen. Lisäksi talouteni pienin sukankuluttajakin vaatii jo koon 35 sukat, niin keränlopuista ei ole minulle mitän iloa.

Mallineule joustaa reippaasti, joten sukat ovat itse asiassa vähän löysät, mutta se ei haittaa, kun en näitä saappaissa ja kengissä kuitenkaan käytä.

And again I adapted the model a bit: I knitted from toes up, hourglass heel and I continued until the yarn ended. Since I knig all socks with magic-loop, I don't have yard leftovers. This suits me well,

because I have always cold legs and long socs are great. Also I don't have anyone in my household small enough to use socks knitted from the ball ends.

The pattern is very flexible, so the socks are in fact a bit too big. It doesn't really matter, since I'm not going to wear these with boots or shoes anyway.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti